Επικοινωνία

Ημ. Έκδοσης 10/2020

Μέσα στο Μυαλό Σου

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ • ΕΡΩΤΑΣ • ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ

17€

Ποιές είναι οι πιο κρυφές σου φαντασιώσεις; «Θέλω να µου περιγράψεις µε λεπτοµέρειες πώς έκανες σεξ µε έναν πρώην σου. Θέλω να ξέρω ακριβώς από την αρχή που βγήκες το ραντεβού, µέχρι την ώρα που “τελείωσες”, τι συνέβη» Ένα διαφορετικό βιβλίο ψυχολογίας και φιλοσοφίας για τον έρωτα, το σεξ και τη φαντασία.

Διάβασε Περισσότερα

FAQS

Ποιό είναι το κόστος και με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω;

arrow down

Το κόστος της κάθε συνεδρίας είναι 90 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, λογαριασμού PayPal, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με μετρητά. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω κρυπτονομίσματος.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

arrow down

Αυτό ποικίλει ανάλογα με κάθε πελάτη και τους στόχους που θα θέσουμε από κοινού.

Τι συμβαίνει αν ακυρώσω μια συνεδρία;

arrow down

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν η ακύρωση πραγματοποιηθεί 48 ώρες πριν από τη συνεδρία μας. Δυστυχώς, σε κάθε άλλη περίπτωση το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί ακέραιο. Θεμελιώδης αρχή της συνεργασία μας είναι ο αμοιβαίος σεβασμός για το χρόνο του άλλου.

Τι ισχύει ως προς την εχεμύθεια;

arrow down

Η εχεμύθεια είναι το πρώτο πράγμα που θα συζητήσουμε προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά.

Πώς πραγματοποιείται μια συνεδρία;

arrow down

Η συνεδρία μας μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω βίντεο, τηλεφωνικά ή από κοντά. Πρώτα χρειάζεται να συμπληρώσεις τη φόρμα ή να μου στείλεις ένα email ώστε να προγραμματίσουμε μία δωρεάν συνάντηση μέσω Skype ή ένα τηλεφώνημα. Η συνεδρία αυτή είναι χωρίς χρέωση και ο σκοπός της είναι να διαπιστώσεις αυτοπροσώπως εάν θα ήθελες να δουλέψεις μαζί μου.

Κλείσε Συνεδρία