Πρώτη Συνεδρία

Η χημεία μας με κάποιον - αυτή η αίσθηση μεταξύ δύο ανθρώπων που μοιράζονται μία ξεχωριστή σύνδεση- εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η συμβουλή μου προς εσένα είναι ποτέ μη μένεις σε οποιαδήποτε σχέση όταν αισθάνεσαι πως ‘κάτι δεν σου κολλάει’.

H πρώτη μας συνάντηση είναι σημαντική για να δούμε αν έχουμε χημεία. Μέσα από την επικοινωνία και οι δύο πλευρές θα διαπιστώσουμε εάν μπορεί να δημιουργηθεί μια τέτοια σύνδεση. Η δύναμη που έχει ο ίδιος ο δεσμός μέσα σε οποιαδήποτε σχέση είναι από μόνος του θεραπευτικός. Από την πλευρά μου θα ήθελα να σιγουρευτώ πως είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα. Το θεωρώ τιμή μου και τεράστια ευθύνη μου να είμαι ο Μέντωρ σου. Ένας Μέντωρ είναι το άτομο στο οποίο θα εμπιστευτείς τις πιο προσωπικές πτυχές του εαυτού σου. Από την Ελληνική μυθολογία και την Οδύσσεια του Ομήρου οι άνθρωποι εμπιστεύτηκαν μέντορες για έναν απλό λόγο- είχαν και οι ίδιοι οι μέντορες, βρεθεί στη θέση των πολύπαθων ηρώων πριν από εκείνους. Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν από τα δικά τους λάθη, οι σοφοί μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων. Έτσι κι εμείς θα μάθουμε πολλά ο ένας από τον άλλον.

Επίσης, θα χρειαστεί να αισθάνεσαι άνετα ώστε να μοιραστείς προσωπικές πληροφορίες για τη ζωή σου. Συνεπώς, αν νομίζεις ότι κάτι θα ήθελες να είναι διαφορετικό μη διστάσεις να το συζητήσεις μαζί μου. Αυτό που ζητάω εγώ από σένα είναι να είσαι στην ώρα σου και να επιδείξεις αφοσίωση στην δουλειά μας. Η πιο σοφή επένδυση που μπορεί κάποιος να κάνει είναι στον εαυτό του. Ο χρόνος και η ενέργειά μας είναι πολύτιμα αγαθά κι εμείς θα τους προσθέσουμε αξία δείχνοντας αφοσίωση και επιμονή.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 50 λεπτά. Θα συζητήσουμε θέματα όπως η εχεμύθεια και θα διασφαλίσουμε ότι βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον για να μιλήσεις για οτιδήποτε υπάρχει στο μυαλό σου. Αυτό το οποίο σε οδήγησε στην αναζήτηση βοήθειας θα είναι η προτεραιότητά μας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε απασχολεί, άμεσα ή έμμεσα, θα το συζητήσουμε ακολουθώντας το δικό σου ρυθμό κατά τη διάρκεια των συνεδριών μας.

Τέλος, θα θέσουμε τους πρώτους μας στόχους και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Κάποιοι στόχοι μπορεί να είναι βραχυπρόθεσμοι. Άλλοι, που μπορεί να είναι μακροπρόθεσμοι θα χρειαστούν στρατηγική και υπομονή. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες και τα όνειρά σου. Μη διστάσεις να εκφράσεις τις προσδοκίες απέναντι σε όποιον και να έχεις απέναντι σου είτε ειναι ψυχοθεραπευτής, Life Mentor, Life Coach, ψυχολόγος ή σύμβουλος ψυχικής υγείας. Να αμφισβητείς οτιδήποτε και να εκφράζεις οποιαδήποτε απορία και αν έρχεται στο μυαλό σου. Αυτός είναι ο δικός σου χρόνος και θα τον αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό.

Δεν χρειάζεται να προετοιμάσεις τίποτα για την πρώτη μας συνάντηση. Να είσαι ο εαυτός σου και άφησε το ταξίδι σου να ξεκινήσει.

Συνειδητοποίησε και απελευθέρωσε τις κρυμμένες σου δυνατότητες σήμερα

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Μαζί θα σχεδιάσουμε την στρατηγική με την οποία θα απολαύσεις την ζωή που ονειρεύεσαι.

Έλεγχος Χημείας

15 λεπτά - Χωρίς Χρέωση

Η χημεία που έχουμε με κάποιον, αυτή η αίσθηση μεταξύ δύο ανθρώπων που μοιράζονται μια ιδιαίτερη σύνδεση, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η συμβουλή μου είναι, ποτέ μη μένεις σε οποιαδήποτε σχέση όταν ‘κάτι δε σου κολλάει’. Αυτή, η δωρεάν συνεδρία, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για να διαπιστώσουμε αν είμαι εγώ ο σωστός άνθρωπος που θα σε βοηθήσει και πόσο άνετα αισθάνεσαι να με εμπιστευτείς.

Online ή μέσω τηλεφώνου

50 λεπτά - 90 ευρώ

Μερικές φορές είναι δύσκολο για κάποιον να παρευρεθεί σε μία συνεδρία από κοντά. Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος, οι online ή τηλεφωνικές συνεδρίες είναι εξίσου αποτελεσματικές και θα συζητήσουμε τα ίδια θέματα όπως εάν ήταν μία συνεδρία με φυσική παρουσία. Έχοντας την άνεση του σπιτιού σου, του γραφείου ή ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, μπορείς να κάνεις μία συνεδρία μαζί μου, αφού έχουμε προγραμματίσει την ακριβή ώρα.

Συνεδρία από κοντά

50 λεπτά - 90 ευρώ

Συνεδρίες από κοντά πραγματοποιούνται εφόσον έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Το μέρος όπου θα λάβει χώρα η συνεδρία μπορεί να είναι στο γραφείο μου στη Γλυφάδα ή στο κέντρο. Εναλλακτικά, σε περίπτωση που αισθάνεσαι πιο άνετα να πραγματοποιηθεί η συνεδρία σε κάποιο άλλο μέρος ή περιοχή μπορούμε να το συζητήσουμε. Μη διστάσεις να ζητήσεις οτιδήποτε πιστεύεις ότι θα έκανε το χρόνο μας μαζί πιο εποικοδομητικό.